NB I: Ausztriából igazolt támadó középpályást a DVSC

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 22:38
null
Okan Aydin a DVSC-nél folytatja pályafutását (Fotó: Getty Images)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette az osztrák első osztályú Hartbergtől a 28 éves török-német kettős állampolgárságú Okan Aydint.

Mint a hajdúságiak kiemelték, a támadó középpályásként bevethető Aydin a 2022–2023-as kiírásban 14 mérkőzésen három gólt szerzett a Hartberg színeiben. A Leverkusennél nevelkedő labdarúgó a német és a török korosztályos válogatottakban is pályára lépett, előbbieket U18-ig 29 mérkőzésen, utóbbiakat az U20-as korosztályig hét mérkőzésen segítette.

Aydin a leverkuseni utánpótlásból kikerülve volt a török Eskisehirspor, a német Erfurt, Chemnitz és Viktoria Berlin, az osztrák Klagenfurt és Admira Wacker játékosa is, de megfordult Kínában is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia), Antonio Mance (horvát, NK Osijek – Horvátország), Hamzat Ojediran (nigériai, KF Egnatia – Albánia), Okan Aydin (német-török, Hartberg – Ausztria)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérnek: Sipos Szabolcs (Szeged-Csanád GA)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Karim Lukili (marokkói, Karmiotissza – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Gróf Dávid (Levadiakosz – Görögország)
Kölcsönbe távozók: Baranyai Nimród (Mezőkövesd), Rácz Balázs (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Saná Gomes (bissau-guineai, PFK Beroe Sztara Zagora – Bulgária), Baráth Péter (Ferencváros), Major Sámuel (PMFC – kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország, onnan Kecskeméti TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik