NB I: Varga Roland Dzsudzsák korábbi csapatához igazolhat – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.05.24. 22:50
null
Varga Roland fél évet töltött a kék-fehéreknél (Fotó: Török Attila)
Arab emírségekbeli sajtóértesülések szerint az MTK 31 éves szélsője, Varga Roland az al-Ittihad Kalba játékosa lehet.

Varga Roland az elmúlt télen igazolt a Ferencvárosból az MTK-ba, és ha hinni lehet az Arab Emírségekből származó sajtóhíreknek, akkor fél év után ismét klubot válthat a 31 esztendős szélső, sőt, ezúttal ismét felcsaphat légiósnak.

Az alroeya.com Twitter-oldala arról számol be, hogy értesülései szerint az al-Ittihad Kalba – Dzsudzsák Balázs korábbi csapata – 2022 nyaráig szóló szerződést kínált Varga Rolandnak. Más arab források szerint már a megállapodás is megszületett a felek között, s biztosra vehető, hogy a magyar szélső az al-Ittihad játékosa lesz. Akad azonban olyan portál is, amely szerint Vargával két évre szóló szerződést köt a klub.

Bármiképpen is alakuljon a 21-szeres válogatott szélső jövője, az biztos, hogy az MTK-val kötött fél évre szóló megállapodása lejár június végén, így szabadon igazolható játékosként a következő klubjának csak vele kell megegyeznie.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bese Balázs (Budafoki MTE)?, Bidzilya Anton (ukrajnai, Kaposvár)?, Kapronczai Gergely (Szentlőrinc)?,Kovács Máté(Kazincbarcika)?, Nagy Barnabás (Szentlőrinc)?, Szerencsi Miklós (Dorogi FC)?,Törőcsik Péter (Szentlőrinc)?,Zuigeber Ákos (Dorogi FC)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Oláh Bálint (Budafok), Szabó Máté (Budafok)
Távozók: Kanta József (visszavonult), Schön Szabolcs (FC Dallas – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Varga Roland (al-Ittihad Kalba – Arab Emírségek)

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik