Mol Fehérvár: Carrillo csapata is elkezdi az edzéseket

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.01. 09:33
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár a hivatalos honlapján tudatta, hogy a gárdánál is elkezdődnek az edzések a jelenlegi idény befejezésére.

Mint ismert, a csütörtöki Kormányinfóntöbb, a sporthoz kapcsolódó kormányzati döntésis elhangzott a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, este pedig meg is jelent a Magyar Közlönyben a vonatkozó kormányrendelet, melynek alapján a kormány az ország egész területén engedélyezi a nézők nélküli sportrendezvényeket. több, a sporthoz kapcsolódó kormányzati döntésis elhangzott a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, este pedig meg is jelent a Magyar Közlönyben a vonatkozó kormányrendelet, melynek alapján a kormány az ország egész területén engedélyezi a nézők nélküli sportrendezvényeket.

Mindent összegezve ez tehát azt jelenti, hogy a május 4-én életbe lépő bejelentés és a labdarúgó-szövetség múlt heti közlése alapján akár már május 23-án folytatódhat a bajnokság, amelynek pontos időpontjáról az MLSZ elnökségének kell döntést hoznia.

A rendeletre reagálva a Mol Fehérvár FC a honlapjánazt írja,speciális egészségügyi protokoll mellett a klubnál is újrakezdődnek az edzések, hogy a játékosok a lehető legjobb formában várják a félbeszakadtbajnokság esetleges folytatását.A gárda tréningjei zárt kapuk mögött zajlanak majd, azokat sem a szurkolók, sem a média munkatársai nem látogathatják, amíg nem rendeződik a helyzet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik