Férfi kézi NB I: válogatott szélsőt igazolt a Ferencváros

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 17:50
null
Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/ferfi-kezi/hirek/magyar-valogatott-szelsot-igazoltunk/20190201/c/23113" target="_blank">fradi.hu</a>
A Ferencváros élvonalbeli kézilabdacsapata szerződtette Bohács Sándort, a Budakalász magyar válogatott balszélsőjét – tudtuk meg pénteken a zöld-fehérek hivatalos honlapjáról.

A 24 éves játékos két évre írt alá, és a szezon végén csatlakozik a Fradihoz.

Bohács 13 mérkőzésen szerzett 46 találattal vezeti a Budakalász házi góllövőlistáját, míg az előző szezonban 25 bajnokin 59 gólt lőtt az FTC jelenlegi vezetőedzője, Horváth Attila keze alatt.

„Mindig jól ment a Fradi ellen, s legutóbb kettőzött erővel játszottam, hogy bizonyítsak a Ferencváros vezetőinek – idézi a fradi.hu a válogatottban 2018 áprilisában bemutatkozó, azóta a keretben öt mérkőzésen helyet kapó Bohács Sándort. – Sok játékossal játszottam már a Fradi jelenlegi keretéből, így nem lesz annyira idegen a közeg. Egyébként már 2016-ban is tárgyaltam az akkor még másodosztályú Ferencvárossal, akkor az NB I-es Budakalásszal sikerült megegyeznem, de most úgy éreztem, hogy a fejlődésem szempontjából váltanom kell. Úgy gondolom, hogy a Fradiban minden adott ahhoz, hogy kiteljesedjek, és az is sokat nyomott a latban, hogy a fiatal magyar játékosokkal itt komolyan számolnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik