FTC: szerződtették a BATE válogatott csatárát – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 14:56
null
Nyikolaj Szignyevics a Ferencvárosban folytatja a pályafutását (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/bejelentes-el-tovabbjutotol-igazoltunk-valogatott-csatart/20181221/c/22739" target="_blank">fradi.hu</a>)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja: a Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nyikolaj Szignyevicset, a BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott csatárát.

Nyikolaj Szignyevics a Dinamo Bresztben mutatkozott be a felnőttek között, majd a BATE Boriszovot erősítette. A fehérorosz első osztályú bajnokságában a pályafutása során 126 mérkőzésen 33-szor volt eredményes. A boriszovi együttes mezében kilenc Bajnokok Ligája- és tíz Európa-liga-mérkőzésen szerepelt, utóbbi sorozatban összesen öt gólt szerzett. Nagy szerepe volt abban, hogy az El aktuális kiírásában a BATE továbbjutott a csoportkörből, hiszen a Vidi FC ellen egyszer, a PAOK ellen kétszer is betalált.

Korábban rövid ideig légióskodott már, Görögországban a Plataniasz színeiben 16 élvonalbeli mérkőzésen 2 gólt szerzett. A fehérorosz válogatottban 15 mérkőzésen egy gólja van.

A jelenleg 26 éves csatár értékét 500 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de.

Korábbi információink szerint a 194 centiméter magas középcsatárnak lejárt a szerződése klubjánál, így csak vele kellett megállapodnia az FTC-nek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Nyikolaj Szignyevics(fehérorosz, BATE – Fehéroroszország, szabadon igazolható), Marten Wilmots(belga, szabadon igazolható, legutóbb Avellino – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Ihor Haratyin(ukrán, Zorja Luhanszk – Ukrajna)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik