FTC: az MTK-ból „súgtak” a BATE-tól igazolt csatárnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 18:06
A BATE Boriszovtól érkező fehérorosz válogatott támadó, Nyikolaj Szignyevics elárulta, az MTK-ban játszó barátja véleményét is kikérte, mielőtt aláírt volna a Ferencvároshoz.

„Büszke vagyok arra, hogy Magyarország legnagyobb klubjához igazolhattam” – kezdte a zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott interjút Szignyevics, aki úgy érzi, a Ferencvárosnál minden lehetősége meglesz arra, hogy még jobb játékossá váljon. „Büszke vagyok arra, hogy Magyarország legnagyobb klubjához igazolhattam” – kezdte a zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott interjút Szignyevics, aki úgy érzi, a Ferencvárosnál minden lehetősége meglesz arra, hogy még jobb játékossá váljon.

A csatár, aki az Európa-liga-csoportkörében a Mol Vidi FC ellen is betalált hozzátette: tájékozódott a magyar bajnokságról, mielőtt aláírt.

„Valamennyire fel vagyok készülve a magyar bajnokságból, a Ferencváros mellett ismerem a Vidit, valamint az MTK-ban játszik az egyik jó barátom, aki ellátott tanácsokkal" – árulta el a fehérorosz válogatottban 15 mérkőzésen egy gólt jegyző labdarúgó.

Szignyevics arról is beszélt, úgy érezte váltásra van szüksége, miután eddigi karrierjét – egy Görögországban töltött fél szezon kivételével – hazájában futballozta végig.

„Bajnok szeretnék lenni, ha pedig ezt elérjük, később a legmagasabb európai szinten is megmutathatjuk magunkat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik