Haladás: a ZTE kivásárolta a válogatott védőt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.17. 16:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján közölte: Devecseri Szilárd a másodosztályú ZTE-ben folytatja a pályafutását. A zalaegerszegiek kivásárolták a kétszeres válogatott védőt a szerződéséből, amely a nyáron járt volna le.

A 27 éves Devecserit egy éve rendelte vissza mezőkövesdi kölcsönjátékából a Haladás, tavasszal alapember volt a szombathelyieknél. Ősszel viszont a keretből is kikerült, a 19 bajnokiból csak ötön kapott lehetőséget. Tóth Miklós ügyvezető a haladas.hu-nak elmondta: az Artner Tamás irányította ZTE kivásárolta az élő szerződéséből a belső védőt.

A ZTE honlapjának tájékoztatása szerint a tranzakcióra Végh Gábor többségi tulajdonos jelentős pluszforrást biztosított a klub költségvetéséhez, ez tette lehetővé Devecseri megszerzését. A rutinos védő 2020 nyaráig írt alá.

A ZTE Devecseri mellett egy másik, NB I-ből érkező játékossal is erősítette a keretét: a Balmazújvárossal szerződést bontó Kovács Ádám szintén aláírt, a támadó két és fél évre kötelezte el magát.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kristián Kolcák (szlovákiai, FK Aktobe – Kazahsztán, szabadon igazolható), Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC)
Távozók: Devecseri Szilárd (ZTE), Jánvári Gábor (Kisvárda), Leandro Martínez (olasz-argentin, visszavonul)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karol Mészáros (szlovákiai, DVSC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kiss Bence, Kiss Tamás (érdeklődnek iránta: Besiktas – Törökország, Sahtar Doneck – Ukrajna), Tóth Benjámin, Tóth Dávid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik