MK: Gyermekkorom meccseinek hangulatát idézte – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.26. 16:33
A Ferencváros 9–0-s koroncói Magyar Kupa-sikere után a fővárosiak vezetőedzője, Thomas Doll elmondta, gyermekkora mérkőzéseinek hangulatát idézte a környezet.

Póczik József: – Természetesen tudtuk, hogy nagy különbséggel nyer majd a Fradi, ám a sok kapott gól ellenére voltak a mérkőzésnek olyan momentumai, amelyekre építhetünk. Nagyszerű élményt jelentett a játékosoknak, hogy a Fradi ellen futballozhatnak a helyieknek meg az, hogy testközelből láthatták hogy az ország legnépszerűbb csapatának játékosai is húsvér emberek.Póczik József: – Természetesen tudtuk, hogy nagy különbséggel nyer majd a Fradi, ám a sok kapott gól ellenére voltak a mérkőzésnek olyan momentumai, amelyekre építhetünk. Nagyszerű élményt jelentett a játékosoknak, hogy a Fradi ellen futballozhatnak a helyieknek meg az, hogy testközelből láthatták hogy az ország legnépszerűbb csapatának játékosai is húsvér emberek.

Thomas Doll: – Nagyszerű fílingje volt a mérkőzésnek. Gyermekkorom meccseinek hangulatát idézte a környezet (az edző egy NDK-beli kisvárosban, Malchinban nőtt fel – a szerk.), a sok-sok barátságos ember, akik miattunk jöttek ki a meccsre. Remek élmény volt, s egy jót edzettünk is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik