Újpest: Fiataljaink soha vissza nem térő lehetőség előtt állnak – Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 15:02
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics beszélt a klub hivatalos oldalának az átigazolási tilalomról és annak várható következményeiről.

Mint arról beszámoltunk, a FIFA az egyik 2014-es átigazolás miatt kizárta az Újpestet két átigazolási időszakból (2016 nyár és 2017 tél). Mint arról beszámoltunk, a FIFA az egyik 2014-es átigazolás miatt kizárta az Újpestet két átigazolási időszakból (2016 nyár és 2017 tél).

Nebojsa Vignjevics vezetőedző kihívásnak tartja a FIFA döntését, amely vissza nem térő alkalmat kínál a fiataloknak.

„A jelen helyzetben nem problémáról beszélnék, hanem kihívásról. Olyan lehetőség adódott fiatal labdarúgóink előtt, amit most meg kell ragadniuk” – mondta Vignjevics az Újpest hivatalos oldalának.

„Nem, hiszen mint minden rosszban, ebben is van valami jó – válaszolta a szakember arra a kérdésre, hogy módosulnak-e a csapat céljai. – Mint az előbb már említettem: tehetséges fiataljaink soha vissza nem térő lehetőség előtt állnak, s a többiek is bizonyíthatják hűséges szurkolóinknak, hogy igazi csapatként képesek nagyot alkotni.”

„A felkészülésünk szerencsére nagyon jól sikerült, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy készen állunk a 2016–2017-es idényre, amelyet szeretnénk úgy kezdeni, hogy ideiglenes otthonunkban, a Fáy utcában legyőzzük a Honvédot. Amit még roppant fontosnak tartok: ahogy az elmúlt szezonban, úgy most is óriási szükségünk van szurkolóink támogatására, hiszen ők tulajdonképpen a csapat részei, nélkülük nincs Újpest” – fejezte be Vignjevics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik