„Meglátja, Mester…”: különleges koncerttel emlékeznek Verebes Józsefre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.06. 11:15
null
„Meglátja Mester…”
Tisztelgés Verebes József előtt – az MTK 1987-es bajnokcsapatának játékosai újból eléneklik a „Meglátja, Mester, menni fog” című dalt. Április 9-én, azaz ezen a héten szombaton Szeibert, Boda, Híres és a többiek a Backstage Pub színpadán 29 évvel a bajnokság fantasztikus megnyerése után ismét előadják a legendás MTK-indulót.

A fiúk (urak) Radnai Péter régi MTK-szurkoló zenekara, a Midlife Crisis felkérésének tesznek eleget, hogy megcsillogtassák: nemcsak a pályán, hanem a színpadon is kiváló teljesítményre képesek.

A koncerten várhatóan részt vesz Balogh „Torony” Gábor, Boda Imre, Híres Gábor, Huszárik László, Kovács János, Szeibert György, Talapa János és Varga István. Archív felvételről hallhatjuk természetesen Verebes József hangját is. Elfogadta a zenekar meghívását Verebes Krisztina, a Mester lánya is.

A Midlife Crisis zenekar a B52 előzenekaraként lép fel este 8-kor, és a koncert igazi egyórás házibulit ígér, amelynek csúcspontja lesz a „Meglátja, Mester…” élő előadása. A Midlife Crisis tagjai televíziósok és újságírók, többségükben a Sport Tv-nél dolgoznak, és maguk is nagy futballrajongók.

Különleges koncerttel emlékeznek Verebes Józsefre
Különleges koncerttel emlékeznek Verebes Józsefre

A zenekar vezetője, Radnai Péter 16 évesen, édesapjával végigszurkolta a Verebes-csapat felejthetetlen menetelését az 1986–1987-es évadban, így különleges megtiszteltetés számára, hogy az akkori legendákkal lehet egy színpadon.

A koncert pontosan este 8-kor kezdődik a Backstage Pubban, amelynek címe 1061 Budapest, Városligeti fasor 44. További részletek a Midlife Crisis Facebook-oldalán olvashatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik