DVSC: a fiatal kapus jó eséllyel a Stoke Citybe igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.08. 12:32
Deczki Máté, a DVSC 15 éves kapusa hamarosan újra kiutazik a Stoke City labdarúgócsapatához, és könnyen lehet, hogy az angol klub szerződést is kínál majd neki.

Deczki Máté decemberben már járt a Stoke Citynél, amelyhez hamarosan újra kiutazik Angliába.

„Előre nem szeretnék kijelenteni semmi biztosat, de jó esély van rá, hogy a Stoke-ban folytatom, ehhez azonban meg kell várnunk, hogy májusban betöltsem a tizenhatodik évemet – nyilatkozta a haon.hu-nak a 191 centiméter magas kapus. – Hamarosan három hétre ismét kimegyek, és meglátjuk, mire jutunk. A Stoke City nem számít nagy csapatnak Angliában, ám úgy vagyok vele, ha adódik egy ilyen lehetőség, akkor meg kell próbálnom élni vele.”Deczki Máté decemberben már járt a Stoke Citynél, amelyhez hamarosan újra kiutazik Angliába.

„Előre nem szeretnék kijelenteni semmi biztosat, de jó esély van rá, hogy a Stoke-ban folytatom, ehhez azonban meg kell várnunk, hogy májusban betöltsem a tizenhatodik évemet – nyilatkozta a haon.hu-nak a 191 centiméter magas kapus. – Hamarosan három hétre ismét kimegyek, és meglátjuk, mire jutunk. A Stoke City nem számít nagy csapatnak Angliában, ám úgy vagyok vele, ha adódik egy ilyen lehetőség, akkor meg kell próbálnom élni vele.”

A megyei portál megtudta, hogy amennyiben az angolok szerződtetni akarják Deczkit, fizetniük kell a DVSC-nek, és a debreceni klubnak nevelési költség is jár abban az esetben, ha a játékos pályára lép az első csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik