NB I: El kellett volna, rúgnom a labdát, de… – így a bakizó kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 07:46
Mint beszámoltunk róla, az MTK legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 26. fordulójában, ezzel elodázta az FTC bajnoki címet, a találkozó egyetlen gólja pedig nem mindennapi találat volt, Bozidar Radosevic hibájának Darko Nikacs örült.

„Óriásit hibáztam, nagyon kivártam, hamarabb el kellett volna rúgnom a labdát, de… – mondta Radosevic. – Ilyen pályán nem lehet meccset rendezni. Katasztrófa! Ezzel nem felmenteni akarom magam, de a gyep minősége botrányos volt. Rendkívül elszomorít, hogy kikaptunk, s bizony az én butaságom miatt…” Radosevic. – Ilyen pályán nem lehet meccset rendezni. Katasztrófa! Ezzel nem felmenteni akarom magam, de a gyep minősége botrányos volt. Rendkívül elszomorít, hogy kikaptunk, s bizony az én butaságom miatt…”

„Még sosem szereztem így gólt… – mondta Nikacs. – Láttam, hogy a védő és a kapus között gurul a labda, sprinteltem, hogy elérjem, s nem volt hiábavaló. Boldog vagyok azért is, mert ez volt az első MTK-s gólom. Nehéz helyzet az enyém, hiszen Torghelle Sándor személyében remek csatár szerepel a csapatban, azért dolgozom, hogy minél több lehetőséget kapjak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik