NB I: „Időre van szükségem, hogy a kezem nyoma látszódjék a csapaton”

Vágólapra másolva!
2016.02.20. 19:15
Egy-egy ponttal lett gazdagabb az Újpest és az MTK az egymás ellen vívott 210. bajnoki mérkőzésükön: 1–1-re végződött a labdarúgó NB I 21. fordulójának záró összecsapása. A találkozót követően Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője, Zoran Csampara az Újpest megbízott edzője és Torghelle Sándor, az MTK labdarúgója értékelt az M4 Sportnak.

„A mérkőzés elejétől próbáltuk megszerezni a vezetést és a győzelmet. Az első gól lassan jött, sok volt a kimaradt helyzet, túl sokat próbálkoztunk középen. Több helyzetet kellett volna a széleken kialakítani, egy szerencsétlen szituációból egyenlített az MTK. A második félidőben kapkodás volt, próbáltunk középen erőltetni a játékot, a döntetlen reális eredmény” – értékelt Zoran Csampara, az Újpest megbízott edzője.Zoran Csampara, az Újpest megbízott edzője.

„Lencse két mérkőzésen van túl, jól beilleszkedett. Talán kicsit keveset játszottuk rá a labdát, de úgy érzem, hogy hamar szerves részét képezi a csapatnak. Remélem, hogy legközelebb is a győzelem megszerzéséhez járul hozzá” – mondta a szakember.

„Az elmúlt két hét elég zaklatott volt, ennek fényében aláírtam volna előre ezt az egy pontot egy remek Újpest ellen. Ezen a kitűnő iramú mérkőzésen nem találtuk a játék ritmusát, nekünk még nem volt annyi játékperc a lábunkban, mint az Újpestnek. Több hétre van szükségem ahhoz, hogy a kezem nyoma látszódjék a csapaton” – értékelte első mérkőzését az MTK vezetőedzőjeként Teodoru Vaszilisz.

„Elégedett vagyok, és örülök, hogy ponttal távozunk Újpestről, mert Ciki bá'-nak ez volt az első meccse. Odafigyeltünk, egy-két lehetősége volt az Újpestnek, de a helyzeteink többségét kihasználtuk” – fogalmazott az egyenlítő gólt szerző Torghelle Sándor, az MTK csatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik