Haladás: Fehér inkább nem adta a feleségét a telefonhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 19:49
A tavaly április óta térdsérülésekkel küzdő Fehér Zoltán lábába két napja megint fájdalom nyilallt. A Haladás futballistája nehezen viseli a pechsorozatot.

„A november tizennyolcadikai, székesfehérvári Magyar Kupa-visszavágón megfájdult a jobb térdem, le is kellett cserélni – nyilatkozta Fehér Zoltán a Haladás hivatalos honlapjának. – Az MR-vizsgálat kimutatta, hogy ismét begyulladt az a rész, ahol a nyáron be volt szakadva a szalag. Utána jó ideig külön edzettem a többiektől, aztán az utolsó forduló előtt kaptam egy gyulladáscsökkentő injekciót, ám sajnos ez sem használt, továbbra sem tudtam teljes értékű munkát végezni. Pályára lépni pedig végképp nem. A téli szünetben térdgéppel erősítettem a sérült részt, majd két héten keresztül vízi rehabilitáció következett – azaz a vízben kellett sétálnom.” Fehér Zoltán a Haladás hivatalos honlapjának. – Az MR-vizsgálat kimutatta, hogy ismét begyulladt az a rész, ahol a nyáron be volt szakadva a szalag. Utána jó ideig külön edzettem a többiektől, aztán az utolsó forduló előtt kaptam egy gyulladáscsökkentő injekciót, ám sajnos ez sem használt, továbbra sem tudtam teljes értékű munkát végezni. Pályára lépni pedig végképp nem. A téli szünetben térdgéppel erősítettem a sérült részt, majd két héten keresztül vízi rehabilitáció következett – azaz a vízben kellett sétálnom.”

„December közepén úgy saccoltuk, öt-hat hét, mire rendbe jövök, ez hamarosan letelik – mindenesetre már sokat javult a sérülésem. Viszont most előjött egy másik probléma. Kedden sima séta közben belenyilallt valami a jobb térdembe, olyan volt, mintha beakadt volna a porc. Szerdán Fehér Józsefnél jártam MR-vizsgálaton, hamarosan meglesz az eredmény, utána okosabb leszek. Lehet, hogy letört egy porc, de az is elképzelhető, hogy „csak" kiugrott a helyéről – ilyenkor csak simán visszateszik. Utóbbi banális eset, bárkivel előfordulhat. Mindenesetre nagyon rosszul viselem ezt az egész állapotot, erről leginkább a feleségem tudna mesélni... Adjam a telefonhoz? Inkább nem... Hét közben meg kimegyek az edzésre, és nézem a többieket – borzasztó kívülről figyelni. Az egyik sérülésből talán kilábalnék, erre jön a másik. Az biztos, hogy nem tudok elutazni a jövő heti, pulai edzőtáborba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik