DVTK: Bacsa Patrik döntött, szerződést hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 20:49
A Diósgyőri VTK meghosszabbította Bacsa Patrik nyáron lejáró szerződését – tudtuk meg az NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapjáról. Azt nem kommunikálta a DVTK, hogy a 23 éves játékos mennyi időre kötelezte el magát.

„Miskolciként, diósgyőriként nem is lehetett más vágyam, mint hogy továbbra is a DVTK labdarúgója legyek, Magyarországon nem is szeretnék más csapat színeiben szerepelni – idézi a dvtk.eu Bacsa Patrikot. – A szerződéshosszabbítás újabb motivációt jelent a további kemény munkához. Azért is döntöttem a hosszabbítás mellett, mert érzem magamban és a csapatban is az erőt, hogy megújuljunk, és újra sikereket érjünk el közösen. Személyes célom továbbra is a válogatottság, a DVTK-val pedig szeretnék visszatérni a nemzetközi porondra.”Bacsa Patrikot. – A szerződéshosszabbítás újabb motivációt jelent a további kemény munkához. Azért is döntöttem a hosszabbítás mellett, mert érzem magamban és a csapatban is az erőt, hogy megújuljunk, és újra sikereket érjünk el közösen. Személyes célom továbbra is a válogatottság, a DVTK-val pedig szeretnék visszatérni a nemzetközi porondra.”

Bacsa Patrik Diósgyőrben tanulta a labdarúgás alapjait, majd 2010-ben, még a 18. születésnapja előtt bemutatkozott az élvonalban. Eddig 114 NB I-es mérkőzésen 21 gólt szerzett, a korosztályos válogatottakban 16 alkalommal ölthette magára a címeres mezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik