NB I: Balázs könyökölt – eltört a Debrecen védőjének az orra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.05. 15:48
Eltört Máté Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen védőjének az orra. A középhátvédet Balázs Benjámin könyökölte le az Újpest elleni, szombati bajnokin.

„Felugrottam Balázs Benjaminnal a labdáért, amikor éreztem egy ütést – mondta Máté a dvsc.hu-nak. – A könyökével talált el. A meglepő az egészben, hogy a játékvezető három méterre állt az esettől, de le sem fújta. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy sokszor nem egyenlő a mérce, ha a védőkről van szó. Ha én kicsit lökök, azonnal lefújják, de ha ellenem szabálytalankodnak, akkor semmi következménye nincs.” Máté a dvsc.hu-nak. – A könyökével talált el. A meglepő az egészben, hogy a játékvezető három méterre állt az esettől, de le sem fújta. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy sokszor nem egyenlő a mérce, ha a védőkről van szó. Ha én kicsit lökök, azonnal lefújják, de ha ellenem szabálytalankodnak, akkor semmi következménye nincs.”

Máté Péter azóta orvosi vizsgálaton járt, és kiderült, eltört az orra. Még nem tudni, kell-e kihagynia mérkőzést, ez a kontroll során derül ki. Előfordulhat, hogy maszkkal tud játszani.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik