Haladás: a Fradi ellen még nem játszhat, apa lesz a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 13:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás rutinos középhátvédje, a térdsérüléséből lábadozó Fehér Zoltán klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, jó úton jár a felépülés felé, de a Ferencváros elleni szezonnyitón még biztosan nem léphet pályára.

A 34 éves belső védőnek még április közepén, az egyik edzésen beszakadt a térdszalagja. Csaknem egy hónapos kényszerpihenőt követően visszatért az edzőpályára, ám egy rossz mozdulat után ismét megsérült, a bal térde nem bírta a terhelést. Fehér azóta nem tréningezett és nem játszott – egészen hétfőig.A 34 éves belső védőnek még április közepén, az egyik edzésen beszakadt a térdszalagja. Csaknem egy hónapos kényszerpihenőt követően visszatért az edzőpályára, ám egy rossz mozdulat után ismét megsérült, a bal térde nem bírta a terhelést. Fehér azóta nem tréningezett és nem játszott – egészen hétfőig.

„A nyári szünet alatt több vérplazma-injekciót, szteroidot kaptam a térdembe, de először csak hétfőn edzettem. A gyakorlások első részét a többiekkel együtt végzem, csak az egymás elleni játékot hagyom ki. Emellett rendszeresen kondizok, erősítem a combizmomat, hogy még stabilabb legyek. Nagyon nehezen viseltem a sérülést, hogy nem edzhettem, nem játszhattam, úgyhogy most már annak is örülök, hogy végre tréningezhetek, labdába rúghatok. Már csak kicsit fáj a térdem, de ez normális, tudtam, hogy az elején így lesz. Még nem tudom, mikor léphetek pályára, az biztos, hogy jövő hétvégén a Ferencváros ellen nem” – mondta Fehér Zoltán a haladas.hu érdeklődésére.

A szombathelyi csapat játékosával kapcsolatos hír még, hogy napokon belül apa lesz, és kisfia a Márkó névre hallgat majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik