Nyíregyháza: a kameruni légiós az NB III-ban is kitart

Vágólapra másolva!
2015.06.12. 19:43
A kameruni Mohamadou Abdouraman a következő szezonban is a Nyíregyháza Spartacus játékosa marad, Téglási Gábor kapusedzővel viszont közös megegyezéssel szerződést bontottak – adta hírül az NB I-ből az NB III-ba száműzött labdarúgóklub hivatalos honlapja.

Mohamadou Abdouramannal szóban mindenben megállapodott a vezetőség, a középpályással rövidesen aláírják a szerződést. A jövő hét elején a Szpari tulajdonosa a keret összes tagjával találkozik, többen most még szabadságukat töltik – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

A felkészülés június 24-én kezdődik, július elején edzőtáborba utazik a csapat – immár Téglási Gábor kapusedző nélkül.

„Nagyon korrekten váltunk el, megértem, hogy az NB III-ban alacsonyabb költségvetéssel, kisebb stábbal dolgozik majd a csapat, a kapusedző kérdését házon belül, az utánpótlással közösen oldják meg. Négy évig kapusként dolgoztam a Spartacusnál, tíz évig pedig edzőként, nagyon szép éveket töltöttem itt, ezért felajánlottam a vezetőknek, hogy bármiben, amiben tudok, a jövőben is segítem a csapatot” – mondta Téglási Gábor, aki nem zárta ki, hogy rövidesen ismét együtt dolgozik a nyíregyháziakkal.

Mint ismert, a Nyíregyháza nem kapott NB I-es licencet, ezért kényszerül az NB III-ban kezdeni a következő szezont. A 31. életévében járó Abdouraman 2010 óta játszik Magyarországon, a Nyíregyháza előtt a Bőcs, majd a Diósgyőr alkalmazottja volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik