Győri ETO: a válogatott légiós is talált csapatot magának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.14. 11:39
Újabb két légiós talált csapatot magának a szezon végén licencprobléma miatt az élvonalból az NB III-ba visszasorolt Győri ETO FC labdarúgócsapatából.

A télen szerződtetett kameruni szélső, Njongo Priso visszatér egyik korábbicsapatához, a máltai Valletta FC-hez. Ez nem meglepetés, hiszen a támadó máltai állampolgár is, helyi sajtóhírek szerint a jövőben a szigetország válogatottjában is számítanának rá.Njongo Priso visszatér egyik korábbicsapatához, a máltai Valletta FC-hez. Ez nem meglepetés, hiszen a támadó máltai állampolgár is, helyi sajtóhírek szerint a jövőben a szigetország válogatottjában is számítanának rá.

Priso a Vallettánál futotta ki magát, 2008 és 2011 között 49 bajnokin 22 gólt szerzett, és ezek után fordult meg Cipruson, Bulgáriában, Romániában, majd hazánkban. Az ETO-ban nem kapott sok lehetőséget a tavasszal, hat bajnokin 367 percet játszott, gólt nem szerzett.

Szintén elhelyezkedett a korábbi győri légiósok közül a kétszeres macedón válogatott Vladica Brdarovszki, aki szintén a télen érkezett hazánkba. A 25 éves jobbhátvéd a tavasszal alapember volt Győrben, 11 bajnokin kapott lehetőséget, gólt nem szerzett.

Brdarovszki előrelépett, hiszen az alsóházi, a szezon végén az élvonaltól búcsúzó Pelisztertől érkezett januárban Győrbe, most pedig a bajnok Vardar szerződteti. Igaz, nem biztos, hogy jobbhátvédként bérelt helye lesz a csapatban, mert az az örmény válogatott Hovhanesz Hambardzumjan „felségterülete”, de Brdarovszkira valószínűleg eggyel feljebb, a középpályán, esetleg balhátvédként számít a szkopjei csapat vezetőedzője, az orosz Szergej Andrejev.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik