Vidi: a szurkolóikártya-gondok elfelejtését kéri Garancsi

Vágólapra másolva!
2015.05.09. 09:00
Garancsi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton tulajdonosa azt kéri a csapat drukkereitől, tegyék félre a szurkolói kártyával kapcsolatos fenntartásaikat a bajnoki cím és a Magyar Kupa döntője kedvéért.

Az MK fináléját a Videoton ellenfele, a Ferencváros otthonában rendezik meg, Garancsi ennek ellenére örül a döntésnek.

„Az MLSZ Magyar Kupa-versenykiírásában volt egy nem teljesen egyértelmű pont a finálé helyszínére vonatkozóan. A határozat szerint a Ferencváros stadionja lett kijelölve, azzal a kitétellel, hogy ha a Fradi bejut a döntőbe, akkor újra kell tárgyalni a kérdést – mondta Garancsi a vidi.hu-nak. – Én viszont már akkor, amikor egy hónappal ezelőtt felmerült a valós lehetősége egy VidiFradi finálénak, klubtulajdonosként és MLSZ elnökségi tagként is azt képviseltem, hogy az Üllői úti aréna legyen az MK-döntő helyszíne, még akkor is, ha ezzel feladjuk annak a lehetőségét, hogy semleges pályán vívjuk a mérkőzést.”

„Május huszadikán a bajnok csaphat össze az ország második legjobb formában lévő csapatával a Magyar Kupáért, ami a sorozatnak is erősíti a presztízsét. Egyvalamit szeretnék kérni a Vidi-szurkolóktól. A klub érdekében tett eddigi, több mint hétévnyi erőfeszítésért, és a sikerekért cserébe talán nem is olyan nagy kérés. Megköszönve a buzdítást mindenkinek, aki eddig is ott volt a stadionban, arra kérek minden elkötelezett Vidi-drukkert, hogy a kupadöntőre és a bajnokság megnyerését megünneplő utolsó hazai meccsre tegyék félre a szurkolói kártyával kapcsolatos fenntartásaikat, és jöjjenek, segítsenek a csapatnak, mert nagy szükség van rájuk a lelátón.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik