FTC: Dollnak szélső, középhátvéd és két középpályás kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 10:30
A magyar szinten már így is roppant erős játékoskerettel rendelkező Ferencvároshoz további igazolásokat tervez Thomas Doll. A labdarúgócsapat német vezetőedzője több posztra is új játékosokat szerződtetne, s tervei szerint a következő bajnoki idényben végig versenyben lesznek a bajnoki aranyéremért.

„Azt nem mondom, hogy bajnoki címet kell nyernünk, de jó lenne, ha végig versenyben lennénk érte – vázolta terveit Thomas Doll a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában. – A szezon után senki nem dőlhet hátra, erre odafigyelünk. Szeretném, ha még erőteljesebb versenyhelyzet lenne a csapaton belül. Tervezem egy középhátvéd, két középpályás és mivel ezen a poszton csak Varga Roland és Roland Lamah bevethető, egy szélső szerződtetését is, lehetőleg olyanét, aki csatárként is képes jó játékra.”

Thomas Doll a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában. – A szezon után senki nem dőlhet hátra, erre odafigyelünk. Szeretném, ha még erőteljesebb versenyhelyzet lenne a csapaton belül. Tervezem egy középhátvéd, két középpályás és mivel ezen a poszton csak Varga Roland és Roland Lamah bevethető, egy szélső szerződtetését is, lehetőleg olyanét, aki csatárként is képes jó játékra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik