NB I: ha az MTK igényt tart rá, Völgyi nem Pápán folytatja

Vágólapra másolva!
2015.02.23. 06:53
Mint arról korábban saját értesüléseinkre hivatkozva beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa megegyezett a Győri ETO-val Völgyi Dániel kölcsönvételéről. A megállapodás tényét a 27 esztendős balhátvéd sem cáfolta, ennek ellenére még nem biztos, hogy Lengyel Ferenc csapatánál folytatja pályafutását. Tíz napja azt is jeleztük, hogy az MTK-nál is felvetődött a neve, és ha a kék-fehérek igényt tartanak rá, akkor Pápa helyett a fővárosban folytathatja.
VADNAITÓL FÜGG VÖLGYI SORSA?
Korábban arról is írtunk, hogy az MTK első számú kiszemeltje balhátvéd posztra korábbi játékosa, a Debrecenben futballozó Vadnai Dániel. Vadnait azonban addig nem akarja elengedni a Loki, amíg nem dől el, Varga József marad-e a klubnál. Ma viszont lejár az átigazolási határidő, így a kluboknak le kell zárniuk a még nyitott kérdéseket.
VADNAITÓL FÜGG VÖLGYI SORSA?
Korábban arról is írtunk, hogy az MTK első számú kiszemeltje balhátvéd posztra korábbi játékosa, a Debrecenben futballozó Vadnai Dániel. Vadnait azonban addig nem akarja elengedni a Loki, amíg nem dől el, Varga József marad-e a klubnál. Ma viszont lejár az átigazolási határidő, így a kluboknak le kell zárniuk a még nyitott kérdéseket.

„Elsősorban külföldön szerettem volna folytatni a pályafutásomat, ez a vágyam ebben az átigazolási időszakban nem teljesült, időközben viszont a csapatok többsége kialakította a játékoskeretét – mondta Völgyi Dániel a Nemzeti Sportnak. – Már egy hete a Lombarddal készülök, a klub vezetői megegyeztek az ETO-val, és tulajdonképpen velem is abban, hogy a tavasszal kölcsönben náluk futballozom. Teljes biztonsággal mégsem állíthatom, hogy Pápán folytatom. Nem titok, az MTK érdeklődik utánam, erről a Lombardnál is tudnak, és ha hétfő éjfélig, vagyis az átigazolási időszak végéig azt mondják, szükségük van rám, a kék-fehéreknél folytatom.”

„Az átigazolási időszakban több együttes megkeresett, azonban azt is tudni kell, közülük egyedül a Vasassal jutottam el konkrét tárgyalásig. Tény, az MTK erősebb csapat a Lombardnál, támadófutballt játszik, míg a Pápa inkább védekezik, de ettől még nem leszek csalódott, ha szombaton a KTE–Lombard találkozóra kell mennem, és nem egy nappal korábban az MTK–Paksra” – tette hozzá a győri balhátvéd.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, VÖLGYI DÁNIEL MIKÉNT VÉLEKEDIK A SLOVAN DUSLO SALA ELLEN KIHAGYOTT TIZENEGYESÉRŐL, VALAMINT AZ ESETLEGES VÁLOGATOTT MEGHÍVÓRÓL, KERESSE A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁT!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Hangya Szilveszter
(Dunaújváros), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Rodenbücher István (Vasas)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Vadnai Dániel (DVSC), Völgyi Dániel (Győri ETO)

Távozók: Rodenbücher István (Paks)
Kölcsönbe távozók: Hangya Szilveszter (Vasas), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda – meghosszabbított kölcsön)

Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Hidvégi Sándor (Ferencváros, majd onnan Dunaújváros), Vass Patrik

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), Mehmet Kalender (török-magyar, legutóbb Kayserispor), Mouhamadou Seye (szenegáli-szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Yannick Mbengono (kameruni, Krabi FC – Thaiföld)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO), Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Euloge Ahodikpe (togói-francia, szabadon igazolható), Alekszandar Randjelovics (szerb, szabadon igazolható), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Andrei Florean (román), Kenesei Krisztián (Vasas, szabadon igazolható volt), Tóth Gábor (Szeged 2011, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók:Markek Tamás (Rákosmente KSK)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Benkő Krisztián (érdeklődnek iránta: Brönshöj – Dánia), Faggyas Milán (érdeklődnek iránta: Békéscsaba), Marián Sluka (szlovák)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik