DVTK: rutinos szerb középpályást tesztelnek

Vágólapra másolva!
2015.01.18. 11:30
Európa-ligában szerzett rutinnal is rendelkező 27 éves szerb középpályás érkezett próbajátékra a DVTK NB I-es csapatához. Milos Krsztics több hazájabeli együttes mellett az Olympique Marseille, az FC Thun és a Nea Szalamisz Famaguszta labdarúgója volt.

A dvtk.eu beszámolója szerint a 27 éves Krsztics Belgrádban nevelkedett a Partizan és a Csukaricski akadémiáján, a felnőttek között azonban a Rad színeiben mutatkozott be. Külföldön is felfigyeltek rá, végül az Olympique Marseille szerezte meg a tehetséges fiatalt. Franciaországban első osztályú bajnokin csak a kispadig jutott, de az AS Monaco elleni kupamérkőzésen az első csapatban is pályára lépett.dvtk.eu beszámolója szerint a 27 éves Krsztics Belgrádban nevelkedett a Partizan és a Csukaricski akadémiáján, a felnőttek között azonban a Rad színeiben mutatkozott be. Külföldön is felfigyeltek rá, végül az Olympique Marseille szerezte meg a tehetséges fiatalt. Franciaországban első osztályú bajnokin csak a kispadig jutott, de az AS Monaco elleni kupamérkőzésen az első csapatban is pályára lépett.

Fél év ajaccioi kölcsönjáték után visszatért Szerbiába és az OFK Beograddal bronzérmet szerzett a bajnokságban. Az Európa-ligában pedig egyaránt betalált a fehérorosz Torpedo Zsogyino és a török Galatasaray ellen.

Amikor ismét légiósnak állt, az FC Thunt választotta, és a svájciakkal ismét pályára lépett az Európa-ligában. A szezon nagy részét sérülés miatt ki kellett hagynia, így kölcsönbe újra hazatért.

A kölcsönszerződés lejártát követően még kétszer szerepelt – és három gól lőtt – a Thun tartalékgárdájában, ám utána a ciprusi Nea Szalamisz Famaguszta mezét öltötte magára.

Vasárnap délelőtt átesett a fizikai felmérésen, ezt követően csatlakozik a bajnokságra készülő csapathoz. Esetleges átigazolásáról később születik döntés.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz, Ciprus, próbajáték), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték), Dajan Ponjevic (bosnyák, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza),Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik