DVTK: Kádár ára 800 ezer euró, Eleket csak külföldre engedik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.12. 09:20
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatójának elmondása szerint nincs esélyük versenyezni a külföldi klubok ajánlataival.

Árki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, egy külföldről érkező kecsegtető ajánlat esetén esélyük sincs versenyezni a felkínált összeggel. Kádár Tamás iránt a Lech Poznan és a Lechia Gdansk is érdeklődik, a sportvezető szerint a védő – akinek piaci értéke 800 ezer euró – ügye hamarosan lezárulhat, valószínűleg távozik a klubtól.Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, egy külföldről érkező kecsegtető ajánlat esetén esélyük sincs versenyezni a felkínált összeggel. Kádár Tamás iránt a Lech Poznan és a Lechia Gdansk is érdeklődik, a sportvezető szerint a védő – akinek piaci értéke 800 ezer euró – ügye hamarosan lezárulhat, valószínűleg távozik a klubtól.

Elek Ákos esetéről Árki azt mondta, ki van zárva, hogy Magyarországon belül elengedjék a középpályást, így nincs rá esély, hogy a játékos a Ferencvárosnál kössön ki, esetében is csak külföldi folytatás jöhet szóba.

Árki elmondta azt is, szívük szerint csak magyar játékosokat igazolnának, de nem mindig egyszerű hazai futballistát szerződtetni. Bár Julian Jenner korábbi Fradi-játékosként érkezett, a sportvezető kizárta, hogy újabb jelenlegi vagy korábbi zöld-fehér labdarúgó érkezzen, így az is valószínűsíthető, hogy Leonardo már nincs képben a diósgyőrieknél.

Jennerrel kapcsolatban Árki elmondta, a holland szélsőnek alapembernek kell lennie a tavasszal, és azért szerződtették már az ősszel, hogy erőnlétileg felzárkózhasson, így ha újrakezdődik a szezon, már teljes értékű tagja lehet a csapatnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Újpest, Vasas), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: külföld, Ferencváros), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Sopron)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik