PMFC: az FTC horvátja nem kiszemelt, egy másik igen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.15. 12:48
Vasárnap a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy horvát források szerint Pécsen folytathatja a pályafutását a korábbi U21-es válogatott védő, Mario Tadejevic. Győri János, a PMFC ügyvezetője a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette, Robert Jarni vezetőedző valóban figyelmükbe ajánlotta a labdarúgót.

„Robert Jarni ajánlotta, hogy érdemes lenne megnéznünk Mario Tadejevicet. Most tájékozódunk róla, a héten felvesszük vele a kapcsolatot, és akár odáig is eljuthatunk, hogy ajánlatot tegyünk neki, de ehhez még információkra lesz szükségünk, szeretnénk minél jobban feltérképezni a játékost, mielőtt a tárgyalásokig eljutnánk” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a PMFC ügyvezetője, Győri János, aki ugyanakkor egy másik pletykát határozottan cáfolt.

„Ez az ügy most még nincs abban a stádiumban, hogy bővebbet tudjak mondani, ezért nem is adtunk róla eddig tájékoztatást, de Tadejevic valóban képben lehet. Azt ugyanakkor cáfolom, hogy a Ferencváros horvát középpályása, Tomislav Havojic szóba került volna. A horvát sajtóban ugyanis már az ő neve is megjelent a PMFC-vel kapcsolatban, de ennek semmilyen alapja nincs” – fogalmazott a pécsi sportvezető.

Győri kérdésünkre azt is elmondta, hogy a várható erősítések mellett biztosan lesznek távozók is, mert vannak olyan játékosok a keretben, akik sem a korábbi szakvezetőt, Véber Györgyöt, sem az ideiglenesen irányító Kulcsár Árpádot, sem pedig az új vezetőedzőt, Robert Jarnit nem győzték meg. Ugyanakkor neveket még nem árult el, mert erről még egyeztetnek a szakmai stábbal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek: Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható)

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik