Miriuta álma: magyar szövetségi kapitány szeretne lenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.03. 10:29
null
Miriuta egyszer a magyar válogatottat is irányítaná (Fotó: Korponai Tamás)
A Győri ETO vezetőedzője, Vasile Miriuta ismét nyilatkozott a román sajtóban magyarországi munkavállalásáról. Elmondta, többek között az is motiválta a győri munkában, hogy szeretne hosszabb távon Magyarországon dolgozni, később akár szövetségi kapitányként is.

 

„Miriuta álma, hogy magyar szövetségi kapitány legyen” – írja címében a digi24.ro cikke, amely részletesen idézi is a Győri ETO kispadján vasárnap a Paks elleni döntetlennel debütáló, kedden pedig a Ligakupában is bemutatkozó (2–1-es vereség az SZTK ellen) szakembert, aki nyilatkozott.

„A Dinamóval is tárgyaltam (a Dinamo Bucuresti a 7. helyen áll a román élvonalban – a szerk.), de úgy döntöttem, hogy hazatérek, mert a családom ott él, és sokáig voltam távol, ami nem volt könnyű. Úgy érzem, a lehető legjobb döntés volt Győrbe szerződni” – idézi a román portál a Kolozsvárról távozó Miriutát.

„Egyszer, ha lesz rá lehetőségem, szeretném a magyar válogatottat is edzeni” – tette hozzá a szakember.

A cikk megjegyzi, hogy Miriuta játékosként több magyar csapatban, köztük az ETO-ban is szerepelt, a magyar válogatottban kilenc alkalommal lépett pályára, egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik