ETO: Magyarországon leszek, ez az otthonom - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.08. 11:44
A Győri ETO vezetőedzője, Miriuta Vasile elmondta, hogy Magyarországon tölti az ünnepeket, mert ez az ő otthona.

„Nagyon elégedett vagyok a szerződésemmel, a csapattal, amit edzhetek és a feltételekkel, amik fogadtak. Az országban több olyan klub is van, amely ilyen jó kondíciókat tud biztosítani. Nagyon boldog vagyok a hétvégi győzelemmel is, s remélem, hogy továbbiak követik majd. Remekül érzem magam a csapatnál, fantasztikusak a szurkolók, volt, hogy transzparenst is kifeszítettek nekem” – idézi Miriutát a ziarulring.ro.boldog vagyok a hétvégi győzelemmel is, s remélem, hogy továbbiak követik majd. Remekül érzem magam a csapatnál, fantasztikusak a szurkolók, volt, hogy transzparenst is kifeszítettek nekem” – idézi Miriutát a ziarulring.ro.

„A téli szünetben itt leszek Magyarországon, Budapesten. Ez az én otthonom. Nem megyek Romániába, mert nincs miért. Nagybányán (itt született Miriuta – a szerk.) már nincs senkim.”

A Győri ETO vezetőedzője elmondta, hogy az ünnepek alatt tradicionális magyar és romániai (nyilván van átfedés…) ételeket fogyaszt majd családjával. Többek közt töltött káposztát is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik