Videó: Könnyű lenne most ígérgetni, de nem! - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 20:21
Mint arról már korábban beszámoltunk, Miriuta Vasile lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője. A szakember bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta, hogy már régóta haza szeretett volna jönni Magyarországra, és reméli, hogy két és fél éves szerződése lejárta után még két és fél évet marad korábbi klubjánál. Nézze meg Miriuta Vasile sajtótájékoztatóját vágatlanul!


Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

A sajtótájékoztatón Tarsoly Csaba elmondta, hogy miért tartottak ki Horváth Ferenc mellett még egy darabig, amikor felajánlotta lemondását.

„Amikor Horváth Ferenc felajánlotta a lemondását, én nem fogadtam el, mert úgy gondoltam, ha jobban mellé állunk, talán jönni fognak az eredmények. Sajnos nem így alakult. Nem készültünk edzőváltásra, hiszen nem könnyű év közben edzőt találni. Most, hogy adódott ez a lehetőség, a legjobb választásunk Miriuta volt, hiszen kötődik a klubhoz” – mondta Tarsoly Csaba klubelnök, aki azt várja el az új trénertől, hogy kamatoztassa azt a tapasztalatot, amelyet Németországban és Romániában edzőként, illetve pályafutása során játékosként szerzett.

Miriuta visszaidézett győri játékoskorszakából egy gólt, és arról is beszélt az NSO Tv-nek, milyen játékot vár el csapatától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik