NB I: Nem baj, hogy kihagytuk a helyzeteket, benne van - Szentes

Vágólapra másolva!
2014.10.26. 21:43
A Győri ETO Varga Roland és Völgyi Dániel góljával 2–0-ra nyert a Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó NB I 12. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után a Haladás vezetőedzője, Szentes Lázár, míg a győriektől az eltiltott Horváth Ferenc helyett Sütő Szilárd másodedző értékelt a Sport Tv-nek.

„Az első félidőben olyan hibáink voltak, amelyeket kihasznált a Győr, de a második játékrészben már jobban játszottunk. Biztatóbb volt, hogy helyzetbe kerültünk, az, hogy kihagytuk ezeket, az benne van a játékban, nem probléma. Egy ilyen helyzetben lévő csapatnál nehéz elérni, hogy a játékosok bátrabban, nagyobb önbizalommal merjenek megtenni bizonyos dolgokat, de látom, hogy hol és min kell majd javítani. Tudom, hogy jövő héten jobb lesz” – mondta Szentes Lázár, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője a Sport Tv-nek.Szentes Lázár, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője a Sport Tv-nek.

„Egy nagyon nehéz talajú pályán kiváló első félidőt produkált a csapat, végig kontrolláltuk a meccset. El kell ismerni, hogy a Haladásnak volt egy jó negyedórája a második félidőben, de összességében megérdemelten nyertünk és nagyon ráfért már a gárdára ez a győzelem. Az előző találkozókon is megvoltak a helyzeteink, a játékosok hétről hétre kőkeményen dolgoztak, kiváló volt a csapategység, úgy, hogy rengeteget jelent ez a siker” – értékelt, Sütő Szilárd, a Győri ETO másodedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik