Haladás: Csapatunk kezd magára találni - Fehér Zoltán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.14. 16:24
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás rosszul kezdte a 2014–2015-ös szezont, tíz forduló alatt mindössze nyolc pontot szerzett, ám ezeknek a felét az elmúlt két meccsen gyűjtötte be, ezért Fehér Zoltán, a zöld-fehérek védője úgy véli, csapata kezd magára találni.

„Jól sikerült a felkészülés a válogatott szünet alatt, sokat melóztunk, most pedig már a Dunaújváros elleni meccsre készülünk – mondta Fehér Zoltán a haladasfc.nyugat.hu-nak. – Teljes mellbedobással állunk ahhoz a meccshez is, ugyanolyan hatpontos találkozó vár ránk, mint a legutóbbi fordulóban.”Fehér Zoltán a haladasfc.nyugat.hu-nak. – Teljes mellbedobással állunk ahhoz a meccshez is, ugyanolyan hatpontos találkozó vár ránk, mint a legutóbbi fordulóban.”

„Nem gondolom, hogy olyan gyenge a dunaújvárosi csapat, mint amit a tabella mutat. Az a legfontosabb, hogy valahogyan elhozzuk a három pontot, ha ez nem is lesz könnyű. A csapatunk kezd magára találni, ezt mutatja a Fradi elleni döntetlenünk és a Pápa legyőzése is. Folytatni akarjuk a jó szereplést. Az önbizalom fontos része a játéknak, a mi önbizalmunknak pedig az utóbbi két bajnoki jót tett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik