FTC: nehéz szívvel szurkol volt csapatának a légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 18:21
Benjamin Lauth, a Ferencváros nyáron igazolt német labdarúgója jól érzi magát Budapesten, de a Bild szerint nehéz szívvel gondol vissza az 1860 Münchentől történt kényszerű távozására.

Bár gólt még nem szerzett, Benny Lauth jól érzi magát a Ferencvárosnál – írja a német lap –, és közben sajgó szívvel gondol vissza arra, hogy Gerhard Poschner müncheni sportigazgató nem újította meg nyáron lejáró szerződését. Ettől még Lauth szívében őrzi a müncheni klubot.

„Szinte mindenkit ismerek a csapatból, tartom velük a kapcsolatot, vagyis képben vagyok a müncheni mindennapokat illetően, ha immár csak szurkolóként is. Ami azért igencsak elszomorít" – idézi a Bild a müncheni szurkolók korábbi kedvencét.

Lauth bosszantónak tartja, hogy a „hatvanasok" kétgólos előnyről elveszítették első bajnokijukat a Kaiserslautern ellen. S hogy Julian Weigl 18 évesen megkapta Ricardo Moniztól a csapatkapitányi karszalagot, amelyet korábban ő is viselt?

„Szokatlan döntés, de a teljesítménye alapján Ju minden bizonnyal kiérdemelte (a karszalagot)" – mondta Lauth, aki vasárnap délután biztosan nem lesz ott a müncheniek első hazai bajnokiján, teszi hozzá a Bild, mert este a Chelsea ellen játszhat a Fradiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik