DVSC: Tiszára kihagyás vár, Mészáros utazhat Bernbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.18. 16:04
Begyulladt az Achilles-ina a DVSC-Teva labdarúgójának, Tisza Tibornak, ezért nem szerepelt az Újpest elleni bajnokin a keretben sem – olvasható a dvsc.hu-n. A támadóra néhány nap kényszerpihenő biztosan vár, a visszatérés időpontját a hétfői MRI-vizsgálat után lehet csak megmondani.

A combizomszakadás után lábadozó René Mihelic továbbra is rehabilitációs munkát végez, míg a BATE elleni boriszovi visszavágón ágyékhúzódást szenvedő Mészáros Norbert ma kezdte meg a munkát a debreceniekkel, és ha minden rendben lesz, akkor szerdán utazhat Svájcba, az Európa-liga-meccsre.

Nenad Novakovics – aki szintén Boriszovban sérült meg, hátrabillent a műtött lába – felépülése jó ütemben halad, de kérdéses, hogy játszhat-e csütörtökön.

A DVSC szerda reggel indul a debreceni repülőtérről Svájc fővárosába, ahol másnap 19.30 órától a Young Boys ellen lép pályára az El playoffkörének első mérkőzésén. Kondás Elemér csapata nem rögtön a találkozó után indul vissza, hanem még egy éjszakát Svájcban tölt, és csak péntek délelőtt tér haza, ám aznap délután – a Haladás elleni bajnokira való felkészülés részeként – már edzést tart Pallagon a szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik