PMFC: négy fiatalnak nem elég vonzó a klub, távoztak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 09:46
A Pécsi MFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy négy fiatal játékossal nem tudtak megállapodni a folytatást illetően, így ők távoztak a klubtól.

A csatár Városi Viktor esetében már a múlt héten eldőlt, hogy a Haladásnál folytatja pályafutását. Rajta kívül távozott a PMFC-től a 20 éves kapus, Steer Bence, a szintén húszéves középpályás, Bailo Dávid és a 23 esztendős szélső, Zsdrál Miroszláv.

„Klubunk vezetősége tárgyalásban állt a játékosokkal a folytatást illetően, ám a fiatal labdarúgók vonzóbb ajánlatot kaptak, ezért a váltás mellett döntöttek” – írja a pécsi klub hivatalos honlapja, a pmfc.hu.

Pécsen az egyetlen új igazolás eddig a nyári szünetben Heffler Norbert, ugyanakkor elutazott a csapat ausztriai edzőtáborába a védelem megerősítésére kiszemelt Vermes Krisztián is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Heffler Norbert (Paksi FC, legutóbb Sopron), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (?), Fodor Ferenc (Nyíregyháza Spartacus), Fröhlich Roland (Dunaújváros?), Koller Krisztián (Nyíregyháza Spartacus), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (?)
Kiszemeltek: Fitos László (Kozármisleny), Pölöskey Péter (DVSC), Vermes Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik