DVSC: Nagyon készülök, lehet, hogy a Lyon átigazol - Bernáth

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 14:48
A Debreceni VSC hátvédje, Bernáth Csaba jó hangulatban készül búcsúmeccsére, mondván, bízik benne, hogy jó szereplés esetén szerződteti őt az Olympique Lyon...

Bernáth június közepén jelentette be, hogy felhagy az aktív labdarúgással és visszavonul, ám a Lyon elleni felkészülési mérkőzésen még utoljára pályára lép a DVSC mezében.Bernáth június közepén jelentette be, hogy felhagy az aktív labdarúgással és visszavonul, ám a Lyon elleni felkészülési mérkőzésen még utoljára pályára lép a DVSC mezében.

„Nagyon készülök erre a találkozóra, mert ha jól sikerül, lehet, hogy a Lyon átigazol. Úgy hallottam, éppen jobbhátvédet keresnek, és tudják, hogy én játszani fogok ellenük, emiatt hoznak megfigyelőket is – mondta nevetve Bernáth a dvsc.hu-nak. – A viccet félretéve, nem emiatt készülök természetesen a meccsre. Az NB III-as csapattal edzek minden nap. Nyilván nem vagyok olyan állapotban, hogy végigjátsszak kilencven percet, de bármennyi időt töltök a pályán, szeretnék méltóképpen búcsúzni a Loki-szurkolóktól.”

„Kicsit izgulok is. A Lyon ellen én is játszottam a kétezer-kilences, franciaországi BL-meccsen. Aly Cissokhóval kerültem szembe, aki most a Liverpool játékosa. Sok sztár volt abban a lyoni csapatban, és még mindig nagyon erős a gárda. Remélem, sok szurkoló kilátogat a Nagyerdei Stadionba, mert biztos vagyok benne, igazán jó meccset láthat a közönség.”

„Őszintén mondom, hiányzik a miliő, a játékostársak, az öltözői poénok, a közösség, szóval minden. De nekünk, labdarúgóknak el kell fogadnunk, hogy eljön egyszer ez a pillanat is. Egyébként ahogy telik az idő, egyre jobban elfogadom a helyzetet, de az elején nehéz volt, hiszen azt hagytam abba, amiről az életem szólt. Annyiból szerencsésnek számítok, hogy nem nullán vagyok, nem a semmittevéssel telnek a napjaim, és alakulóban van egy olyan jellegű munka, amelyről most még nem szeretnék beszélni, de annyit elmondhatok: nem szakadok el teljesen a DVSC-től. Továbbra is azon dolgozom, hogy a klub a lehető legsikeresebb legyen.”

„Éppen július ötödikén lenne édesapám hetvenegyedik születésnapja. Kicsit szomorú vagyok, mert nem tudom azzal meglepni, hogy a Nagyerdei Stadionban lát futballozni. Az, hogy a pályafutásomban ennyit elértem, a családomnak, de elsősorban neki köszönhetem. Mindig büszke volt rám, és ez adott erőt, hogy sikeres labdarúgó legyek. Sajnálom, hogy már nincs közöttünk, ezt a búcsúmeccset neki ajánlom majd.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik