Nyíregyháza: Bajzát Péter és Balogh János is marad

Vágólapra másolva!
2014.06.20. 13:45
A Nyíregyháza Spartacus NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bajzát Péter és Balogh János szerződést hosszabbított a klubbal.

„Ma mindenben megegyeztek a felek, így a Nyíregyháza Spartacus két meghatározó játékosa, Bajzát Péter és Balogh János is marad a Szparinál. Márton István viszont visszatér, ő lesz a csapat technikai vezetője" – írja a csapat hivatalos honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu.

„A válogatott kerettag kapussal és az NB-II gólkirállyal is megegyezett Révész Bálint tulajdonos, így a jövő heti felkészülést mindkét játékos a keret többi tagjával kezdi. Bajzát Péter a bajnokságban 26, a Magyar Kupában 6 meccset játszott az elmúlt szezonban a Spartacusban, és az NB-II-ben 25, a kupában 3 gólt ért el. A csapatkapitány, Balogh János is marad. A kapus csak három bajnokit hagyott ki az elmúlt évben, és jó teljesítményére a válogatottnál is felfigyeltek, így Pintér Attila szövetségi kapitány a nemzeti csapat összetartásaira is meghívta. Rajtuk kívül van egy visszatérő is. A jövőben Márton István lesz a Szpari technikai vezetője, aki korábban dolgozott már ebben a beosztásban, az elmúlt szezonban viszont a Nyírbátor edzője volt" – teszi hozzá a honlap.

A klub arról nem számolt be, hogy mennyi időre írt alá a két játékos, Bajzát esetében úgy tudjuk, a csatár két évre kötelezte el magát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Pekár László (KTE), Mohamadou Abdouraman (DVTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik