FTC: Lauthon látszik, hogy remek képességű játékos - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 18:34
Mint arról már beszámoltunk, az Európa-liga selejtezőjére készülő Ferencváros tizenhat gólos győzelmet első nyári felkészülési mérkőzésén a Békés megye legutóbbi bajnoka, a Szabadkígyós ellen. A mérkőzést követően Thomas Doll, az FTC vezetőedzője a zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott értékelésében méltatta az új szerzeményeket, a találkozót pedig hasznosnak vélte.

„Fontos mérkőzést játszottunk, hiszen mindegyik új igazolásunk pályára lépett – mondta a fradi.hu-nak Doll. – Amikor több futballista is érkezik a csapathoz, akkor meg kell szokni, hogy az új társ az egyes szituációkban merre és miként mozog. Az is lényeges volt továbbá, hogy 23 játékos is szerepelhetett, és mivel szinte folyamatosan nálunk volt a labda, minden futballistám tevékeny részese volt a találkozónak. Bár a nemrégiben szerződtetett labdarúgók kissé fáradtak még, mindegyikük pozitív képet mutatott.fradi.hu-nak Doll. – Amikor több futballista is érkezik a csapathoz, akkor meg kell szokni, hogy az új társ az egyes szituációkban merre és miként mozog. Az is lényeges volt továbbá, hogy 23 játékos is szerepelhetett, és mivel szinte folyamatosan nálunk volt a labda, minden futballistám tevékeny részese volt a találkozónak. Bár a nemrégiben szerződtetett labdarúgók kissé fáradtak még, mindegyikük pozitív képet mutatott.

Lauth mozgásán és góljain is látszik, hogy remek képességű játékosról van szó. Kukuruzovic technikás és hasznos középpályás, Nagy Dániel és Havojic is folyamatosan jól, támadóan mozgott, Bosnjak pedig hozta, amit vártunk tőle: teljesen bejátszotta a pálya szélét. Nalepán látszik, hogy kőkemény futballista, és örülök, hogy fiatal játékosaink közül is többen eredményesek voltak. Mindent összevetve, valóban hasznos találkozó volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik