DVTK: nem marasztalják az ecuadori csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.06. 08:17
Az Észak-Magyarország információja szerint a DVTK NB I-es labdarúgócsapata nem tart igényt a 24 éves ecuadori támadóra, Augusto Batiojára. A játékos augusztus végén érkezett, és bár a szerződése nem jár le, de teljesítményével nem győzte meg a szakmai stábot.

A boon.hu szerint a lehetséges érkezők között szerepel Bori Gábor is, akinek nem először merül fel a neve Diósgyőrben, de a középpályás helyzetét bonyolítja, hogy élő szerződése van Pakson.boon.hu szerint a lehetséges érkezők között szerepel Bori Gábor is, akinek nem először merül fel a neve Diósgyőrben, de a középpályás helyzetét bonyolítja, hogy élő szerződése van Pakson.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár)
Távozott/távozhat: Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza?), Ivan Rados (horvát), Vadász Viktor (?), Mohamadou Abdouraman (Nyíregyháza Spartacus?), Augusto Batioja (?), Gohér Gergő (?), Zoran Kosztics (?), Nenad Rajics (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM Paks), Ivan Lovric (Bp. Honvéd), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Nagy I Gábor (Haladás), Németh Márió (Haladás), Georges Griffiths (Lombard Pápa)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik