MTK: részleges szakadás miatt veszélyben Kanta játéka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 09:50
A zárófordulót követően lebontják az MTK labdarúgócsapatának stadionját, és új, modern aréna épül a helyén. Előfordulhat azonban, hogy a kék-fehérek csapatkapitánya, Kanta József már nem lép pályára a Hungária körúti öreg pályán, ugyanis sérüléssel bajlódik.

„Hétfőn ultrahangos vizsgálaton voltam, s megállapították, részleges szakadás van a combközelítő izmomban – mondta az MTK csapatkapitánya. – Az utóbbi három-négy meccsünket már úgy játszottam le, hogy fájt a lábam, ám különösebben nem zavart, a Honvéd elleni találkozót követően azonban jobbnak láttam, ha megvizsgáltatom magam. Az eredmény ismeretében nem tehetek mást, a többiektől külön készülök, és még az is elképzelhető, hogy jövő héten a Rákóczi elleni találkozót is ki kell hagynom.”

„Fantasztikus történelme van a pályánknak, megannyi felejthetetlen összecsapás részese voltam én is, ám tény, ráfér a felújítás, az újjáépítés. Úgy tudom, két év múlva költözhetünk vissza, addig meg kell hoznunk azt az áldozatot, hogy albérletben leszünk otthon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik