Dunaújváros: a Videotontól és Mezőkövesdről jöhetnek erősítések

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 10:11
A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB I-be feljutó Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az élvonalban kieső helyen végző Mezőkövesd-Zsóry három játékosát is vinné, valamint ismét megszerezné a Videotontól Papp Mátét.

A Mezőkövesdből a válogatott kerettag kapus, Horváth Tamás az egyik kiszemelt, aki iránt viszont Németországból és Olaszországból is van érdeklődés, ráadásul a Puskás Akadémia is szerződtetné. A védő Dominik Fotyik – aki a Kazincbarcika játékosa, de kölcsönben Mezőkövesden szerepelt – szintén kiszemelt, és a támadó Harsányi Zoltán iránt is érdeklődik az újonc. Horváth Tamás az egyik kiszemelt, aki iránt viszont Németországból és Olaszországból is van érdeklődés, ráadásul a Puskás Akadémia is szerződtetné. A védő Dominik Fotyik – aki a Kazincbarcika játékosa, de kölcsönben Mezőkövesden szerepelt – szintén kiszemelt, és a támadó Harsányi Zoltán iránt is érdeklődik az újonc.

Szintén Dunaújvárosban folytathatja a Videoton fiatal középpályása, Papp Máté, aki 2013 őszén 12 NB II-es mérkőzésen kölcsönjátékosként már segítette az újvárosiakat. A kiszemelt futballisták listája a szabadon igazolhatóvá vált Koller Krisztiánnal és a pécsi Szatmári Lóránddal válik teljessé.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat:
Kiszemeltek: Dominik Fotyik (Kazincbarcika), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Koller Krisztián (klub nélküli, legutóbb PMFC), Papp Máté (Videoton), Szatmári Lóránd (PMFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik