Mezőkövesd: Bognár ára 30 millió, érdeklődik a DVSC és a DVTK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 08:37
null
Bognár István a Mezőkövesd egyik legjobbja volt a szezonban, nem csoda, hogy vinnék (Fotó: Mirkó István)
A Nemzeti Sport úgy értesült, kedden ülnek le a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának elöljárói a játékosokkal egyeztetni, hogy kikre számít és kiket enged el a tizenötödik helyen végző klub, amely ezzel kiesett.

Nem kérdés, kik lesznek, lehetnek a legkelendőbbek: Horváth Tamás nagyszerű szezont tudhat maga mögött, az Újpestről érkező 26 esztendős kapus biztos pontja volt a csapatnak, a válogatottba is meghívót kapott. Információnk szerint a Puskás Akadémia szeretné a soraiban tudni, nehezítheti a szerződtetést, hogy a játékosnak még egy évig szól a megállapodása. A játékos ügyeit intéző FMF Hungary menedzseriroda szerint német és olasz csapatok is érdeklődnek Horváth iránt.

Bognár István irányító középpályás kivásárlási ára százezer euró, vagyis körülbelül harmincmillió forint. Értesülésünk szerint az éllovas DVSC-Teva és a Diósgyőr is szívesen látná a 23 éves játékost, s akad még néhány élvonalbeli együttes, amelyik átigazolná.

Kettejükön kívül több futballista távozhat. A csatár Balajti Ádám és a középpályás Kiss Máté szerződése a nyáron lejár, Balajtit a Debrecen, Kisst a Győri ETO adta kölcsön. A védő Dominik Fotyik is kölcsönben játszott az újoncnál, a jelenleg az NB III-ban szereplő Kazincbarcikától érkező hátvéd iránt az NB I-be feljutó Dunaújváros PASE érdeklődéséről hallani (az újvárosiak állítólag a pécsi Koller Krisztiánnal és Szatmári Lóránddal is megerősítenék keretüket).

Még szerződés köti a klubhoz Harsányi Zoltánt, Takács Pétert és Melczer Vilmost – kérdés, kinek lesz lehetősége klubváltásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik