NB I: Ha jogtalan volt, akkor az csúnya dolog - Lőrincz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.22. 16:22
Kondás Elemér szerint csapata, a DVSC kiszenvedte a győzelmet a PMFC ellen, amelynek vezetőedzője, Lőrincz Emil arról beszélt, hogy nem érdemeltek vereséget.

„Kiszenvedtük, nem játszottunk jól a mai napon, viszont az ellenfelünk nagyon jó volt. Nagyon értékes három pontot gyűjtöttünk, kiszenvedtük ezt a győzelmet. Az utolsó passzokat rendre elrontottuk. A végén azonban meglett volna a passzlehetőség, tehát gól lett volna, ha Tisza Tibit nem buktatják” – mondta a DVSC-t irányító Kondás Elemér a találkozót követően az m1-nek.Kondás Elemér a találkozót követően az m1-nek.

Mint ismert, a ráadásban szerzett tizenegyesgóllal tartotta otthon a három pontot a listavezető.

„Nem érdemeltünk ma vereséget. Játékban, helyzetekben maximálisan volt annyi, mint a Debrecennek, semmivel sem voltak jobbak a hazaiak. Született egy ilyen bírói döntés a kilencvenkettedik percben. Nem néztem, nem láttam, hogy mi történt pontosan, de ha jogtalan volt, akkor az csúnya dolog. A második félidőben három olyan lehetőségünk volt, amelyből gólt rúghattunk volna. ez nem történt meg” – mondta Lőrincz Emil, a PMFC vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik