Ligakupa: Ez a kocogás még edzésen is kevés - Tóth B.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.19. 20:22
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. Tóth Bálint, a sorozatban a találkozóig veretlen pápaiak vezetőedzője a meccs után csalódottságának adott hangot fiatal játékosai teljesítménye miatt.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője: – Az első húsz percben, a kettő nullás vezetésünkig nagyon jól játszottunk, de a következő időszak nem tetszett, mert könnyedén elszórtuk a labdát. Elégedett vagyok, hogy nem kaptunk gólt, a bajnokságban is így kéne lennie. A saját játékunkkal foglalkoztunk, arra törekedtünk, minél több gólt szerezzünk, hogy könnyebb dolgunk legyen a visszavágón. Mivel a bajnokságban csak a nyolcadik helyen állunk, keményen kell dolgoznunk, hogy feljebb jussunk.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője: – Az első húsz percben, a kettő nullás vezetésünkig nagyon jól játszottunk, de a következő időszak nem tetszett, mert könnyedén elszórtuk a labdát. Elégedett vagyok, hogy nem kaptunk gólt, a bajnokságban is így kéne lennie. A saját játékunkkal foglalkoztunk, arra törekedtünk, minél több gólt szerezzünk, hogy könnyebb dolgunk legyen a visszavágón. Mivel a bajnokságban csak a nyolcadik helyen állunk, keményen kell dolgoznunk, hogy feljebb jussunk.

Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője: – Azt hiszem, a megszeppenés enyhe kifejezés [a fiatalok játékára]. Én nem ezt vártam tőlük, ez a teljesítmény, ez a kocogás még edzésen is kevés, nemhogy egy Ferencváros elleni Ligakupa-mérkőzésen. Megmérettünk, és könnyűnek találtattunk, ez elfogadhatatlan részemről. Aki ilyen lehetőséget kap, és ez a mai csapat hetven százalékára vonatkozik, az tegye oda, pakolja oda magát, és mutassa meg a szurkolóknak, hogy érdemes őket nézni. Markek Tomi és [Peter] Struhár példamutató volt, és egy-két idősebb játékos, de a fiatalokban nagyot csalódtam.

Hidvégi Sándor, a Ferencváros védője: – A legfontosabb, hogy nem kaptunk gólt, a tavaszi bajnoki mérkőzéseken ez eddig nem sikerült. Örülünk, ha a kapusunknak kevés dolga van, de amikor kellett, ott volt a helyén. Szerintem van rá esélyünk, hogy megvédjük a címünket. Komolyan vesszük ezt a sorozatot is, én is az őszi sérülésem után erőltetem a játékot, mindenki nagyon hajt.

Forrás: Sport Tv

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik