Futsal MK: a Rába ETO kiütéssel védte meg címét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.09. 15:25
Megvédte címét a Rába ETO a futsal Magyar Kupában, miután a vasárnapi döntőben 6–1-re kiütötte a házigazda MVFC Berettyóújfalut.

Rögtön az első percben megadta az alaphangot a meccsnek a Rába ETO, amely Harnisch Ákos révén villámgyorsan megszerezte a vezetést. Az első félidő egyébként kiegyenlített játékot hozott, a minimális győri fölény az eredményben is megmutatkozott, a szünetben egygólos hátrányban volt a házigazda Berettyóújfalu.

A fordulás után ismét az első percben gólt kapott a Berettyó, ezúttal Carlitos volt eredményes. Két perccel később egy tetszetős akciót követően szépített a házigazda Gál István révén (Rábl János adott fantasztikus gólpasszt), de Juanra visszaállította a kétgólos különbséget.

A vészkapussal játszó Berettyóújfalu három perc alatt három gólt kapott a hajrában, előbb Juanra, majd Fabio használta ki az üres kaput, a végén pedig Dróth Zoltán egy kontra végén lőtt Tihanyi Csaba lábai között a hálóba, ezzel beállította a végeredményt. (6–1)

A Rába ETO megvédte címét a Magyar Kupában, a Berettyóújfalu a bajnokság rájátszásában vághat vissza a győri együttesnek.

FUTSAL, MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
Rába ETO–Berettyóújfalu 6–1
(1–0)
G: Harnisch (1.), Carlitos (20.), Juanra (26., 36.), Fabio (37.), Dróth (38.), ill. Gál I. (22.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik