DVSC: 3-5 hét kihagyás vár a sérült Mészárosra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 08:55
Minimum három, de rossz esetben öt hetet ki kell hagynia Mészáros Norbertnek, a DVSC-Teva labdarúgójának, aki a Haladás elleni győztes bajnokin (2–0) szenvedett részleges izomszakadást.

„Épphogy elkezdődött a tavaszi szezon, s a hosszú téli felkészülést követően alig vártam, hogy hétről hétre élesben menjen a játék, a második bajnokin kidőlök a sorból – mondta a rutinos védő. – A következő egy hétben teljes pihenő vár rám, az orvosok azt javasolták, semmit se csináljak, azt követően ismét megvizsgálják ultrahanggal, hogy mennyit javult a lábam. Sajnos most még vérömleny is van a combhajlítómban, így egyelőre nyugalomban is fáj a lábam. Azért is bosszantó a sérülés, mert az utóbbi időben a derekammal voltak problémák, de arra nem emlékszem, lábsérülés miatt mikor kellett legutóbb edzést vagy mérkőzést kihagynom. Most jó néhányról lemaradok a közeljövőben.”

A védelem közepén Máté Péter mellett a következő mérkőzéseken alighanem Igor Morozov jut szerephez, a remek felépítésű észt belső védő pótolhatja Mészáros Norbertet. S persze tehetségek is vannak szép számmal a Loki keretében, adott esetben Króner Martin vagy Szatmári Csaba, esetleg a szerb Dusan Brkovics is képes magas szinten a védelem tengelyében futballozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik