NB I: Rodenbücher visszatért az MTK-hoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 18:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy fél plusz kettő éves szerződést kötött a Lombard Pápától érkező Rodenbücher Istvánnal. A 30 esztendős védő is elutazik a csapattal a törökországi edzőtáborba.

Rodenbücher a Sándor Károly Akadémián nevelkedett, majd az első csapat keretének meghatározó játékosa volt, a magyar labdarúgó-válogatottban is bemutatkozhatott, két alkalommal ölthette magára a címeres mezt. Az MTK-val 2008-ban bajnoki címet ünnepelhetett, majd több mint száz mérkőzést követően a Ferencvároshoz szerződött, ahonnan a Lombard Pápához vitte az útja.

A Pápánál már a tegnapi hírükben valószínűsítették, hogy a védő az MTK-ban folytatja. A játékos már pár napja együtt edzett a fővárosi együttessel, a legutóbbi felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, és meggyőzte Garami József szakmai igazgatót, aki javasolta a szerződtetését.

Rodenbücher Torghelle Sándor és Vass Ádám után az MTK harmadik téli igazolása.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Torghelle Sándor (szabadon igazolható, legutóbb Videoton), Vass Ádám (szabadon igazolható, legutóbb KV Oostende – Belgium), Rodenbücher István (Lombard Pápa)
Távozott/távozhat: Horváth Péter (Siófok, kölcsönbe), Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik