PAFC: a távozó Zsolnai visszatér korábbi klubjához

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 13:23
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoknál folytatja pályafutását Zsolnai Róbert – tudtuk meg Kis Károly vezetőedzőtől. A 31 éves csatár másfél évre írt alá régi-új csapatához.

A Puskás Akadémiát elhagyó Zsolnai ma már Szolnokon jelentkezett edzésre, és mint Kis Károly vezetőedzőtől megtudtuk, a rutinos támadó másfél évre aláírt a klubhoz.

A többek között a Vasasban, a DVSC-ben és a Honvédban is megforduló Zsolnai számára nem lesz ismeretlen a Szolnok, mert a 2011–2012-es szezont a klubnál töltötte, 16 bajnokin három gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKI MÁV-NÁL
Érkezők: Hamar Ádám (Mezőkövesd), Racskó Roland (Csákvár), Zsolnai Róbert (Puskás Akadémia)
Távozik/távozhat: Faggyas Milán (Soproni VSE-GYSEV), Nagy Dániel (Jászapáti – kölcsönbe), Papizsanszkij Artúr (Tatabánya?), Tisza Kálmán (?)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Berki István (Csákvár), Sztefan Denkovics (szerb-montenegrói, szabadon igazolható, legutóbb Vojvodina – Szerbia), Tóth II Balázs (Videoton FC, kölcsönbe), Vaskó Tamás (Mezőkövesd)
Távozott/távozhat: Haraszti Zsolt (Videoton FC, kölcsönből vissza?), Miguel Ángel Luque (spanyol, ?), Uros Nikolics (Videoton FC, kölcsönből vissza), Mamadou Wagué (francia, ?), Zsolnai Róbert (Szolnok)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik