Lombard: nem múlik a térdfájás, az orvosok csak találgatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 14:47
Dlusztus András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa védője nyári térdoperációja után sem egészséges még, közelgő mandulaműtétjétől remélik a gyulladás megszűnését – írja a SZEGEDma regionális portál.

„Nem jött rendbe a térdem, pedig az előzetes tervek szerint szeptember végén már a csapattal kellett volna edzenem, illetve októberben már meccseket is játszhattam volna" – idézi a regionális portál a helybéli labdarúgót, aki egykor a Tisza Volán SC, a Makó FC és a Szegedi VSE utánpótlásában pallérozódott.

Dlusztus hozzátette: rehabilitációs edzéseket végez, és nem tudja megmondani, mikor focizhat újra, mivel az orvosok egyelőre nem találják, mi okozhatja térdében a gyulladást. Annyit mindenesetre elárult, nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy a napokban kiveszik a manduláját.

„Ha rendbe jön a térdem, négy-hat hét alatt megfelelő erőnléti állapotba tudok kerülni, onnantól már csak a meccshiánnyal kell megküzdenem, formába kell lendülnöm" – vázolta fel az optimális jövőképet Dlusztus.

A védő szerződése 2014 nyarán lejár Pápán, és bár a klubvezetőség a támogatásáról biztosította, konkrét szerződéshosszabbítási tárgyalásokról egyelőre nincs szó.

„Tény, hogy a 2012-es ősz sikerült igazán jól a számomra, de úgy érzem, tavasszal sem ment rosszul a játék. Ugyanakkor abban az időszakban már rányomta a teljesítményemre a bélyegét a térdproblémám. A most futó szezon első fele viszont eddigi pályafutásom legrosszabb periódusává vált. Szinte nincs már olyan orvos az országban, akinél ne jártam volna" – fogalmazott a pápai bekk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik