Lombard: 23 éves szerb játékmestert tesztelnek Pápán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.20. 22:26
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa szerb irányító középpályást tesztel a héten – adta hírül a papa.ma.hu. A 23 éves Nebojsa Basztajics mellett továbbra is a csapattal gyakorol a 20 éves Jagodics Bence, és visszatért a betegségéből Peter Struhár is.

„A vezetők folyamatos tárgyalásban vannak a játékosokkal, pénteken Bíró Péter is beszélt a fiúkkal, a csapat megértette a tulajdonos helyzetét, bár sok minden előttünk sem ismert, azt hiszem rövid időn belül minden a megszokott kerékvágásban zajlik majd. Nehezíti a helyzetünket, hogy a játékosok jó része nem hajtotta végre a téli pihenőre kiírt felkészülési tervet, ez betudható annak, hogy az anyagi problémákkal voltak elfoglalva. Természetesen vannak és várhatóak is még próbajátékosok, akiket folyamatosan tesztelünk, a Ferencváros II ellen szeretném megtudni mire képesek, illetve igyekszünk a fiatalokra építeni, meglátjuk sikerül-e megerősíteni a keretet” – idézi az oldal Tóth Bálint vezetőedzőt.Tóth Bálint vezetőedzőt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Kenesei Krisztián (Vasas ?), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Jagodics Bence (Haladás), Nebojsa Basztajics (szerb, FK Szrem – Szerbia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik