Kaposvár: André Alves a szezon végéig visszatér - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 10:50
null
André Alves visszatér Kaposvárra (Fotó: omonia.com.cy)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár hivatalos honlapján jelentette be, hogy André Alves visszatér a klubhoz. A 30 esztendős brazil támadó – aki 2005 és 2008 között már szerepelt a Rákócziban – a szezon végéig írt alá.

 

 

Korábban elsőként a Nemzeti Sport Online számolt be róla, hogy André Alves Dubaiból való távozása után ismét Magyarországon tartózkodik, és Kaposváron folytathatja pályafutását. Információink igaznak bizonyultak, a Rákóczi ugyanis hétfőn bejelentette, hogy a szezon végéig szerződést kötött a brazil csatárral.

André Alves számára nem lesz ismeretlen a magyar bajnokság: korábban volt a Budapest Honvéd és a Videoton játékosa (utóbbival NB I-es gólkirály is volt), illetve 2005 és 2008 között a Kaposvárt erősítette. Ebben az időszakban 73 bajnokin 26 gólt szerzett a Rákóczi színeiben.

„Fél évre szerződtettük Alvest, de ha mindkét fél elégedett lesz, a nyáron meghosszabbíthatjuk a megállapodást – mondta a rakoczifc.hu-nak Illés János ügyvezető-elnök. – A játékos korábban többször is hangsúlyozta, hogy szeretett Kaposváron élni és játszani, kedvelte a közönséget, és a szurkolók is elismerték őt. Volt más ajánlata, de sikerült meggyőzni arról, hogy nem feltétlenül a pénz számít, hanem az, hogy segítsen nehéz helyzetben lévő korábbi együttesén. Örülök neki, hogy minket választott, és már a többiekkel együtt el is utazott a debreceni edzőtáborba.”

Alves az elmúlt fél évet Dubaiban töltötte, az év végén aztán szerződést bontott, így szabadon igazolható volt. A támadó korábban 41 bajnokin lépett pályára az Omonia Nicosia színeiben a ciprusi élvonalban és 20 gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: André Alves dos Santos (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Safet Jahic (szlovén, ZTE)
Távozott/távozhat: Dankwah Addo (ghánai, ?), Stjepan Babic (horvát, ?), Jánvári Gábor (?), Major Ádám (?), Adrian Markus (román, Poli Timisoara? – Románia), Oláh Lóránt (?),Bojan Pavlovics (szerb, ?), Iulian Petrache (román, ?), Posza Zsolt (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Bojan Vrucina (horvát, Skendija – Macedónia), Waltner Róbert (?)
Kiszemeltek: Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari, román)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik