Haladás: exújpesti próbajátékon, Halmai Ramon a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 12:00
Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás. Több új arc is feltűnt az első tréningen, de voltak hiányzók is. Tóth Péter, Halmosi Péter és Fehér Zoltán pihenőt kapott a hétre, Mursits Roland műtét után lábadozik, míg Rózsa Dániel rehabilitációs edzéseket végez.

A haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint ott volt viszont Halmai Ramon, aki a minden bizonnyal Ajkára távozó Rajos Gábor helyét veszi át a csapatban.haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint ott volt viszont Halmai Ramon, aki a minden bizonnyal Ajkára távozó Rajos Gábor helyét veszi át a csapatban.

„Nagy játékosmozgás nem várható, két futballistát szeretnék igazolni, de nevet nem akarok mondani. A védelembe és a támadó szekcióba egyaránt jó lenne igazolni” – idézi a honlap Artner Tamás vezetőedzőt, aki bízik benne, hogy Guzmics és Radó András is marad Szombathelyen.

Kapusposzton is szeretne erősíteni a Haladás, két próbajátékos is feltűnt a szerdai edzésen: Floszmann Tamás, aki legutóbb az Újpestben futballozott (ám nyáron lejáró szerződését nem hosszabbították meg), illetve az MTK-nevelés Scheilinger György. Artner Tamás első számú jelöltje azonban Németh Gábor, az NB II-es Vasas kapuvédője.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Czafit Richárd (Körmend – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat:Rajos Gábor (FC Ajka, ?)
Kiszemeltek: Németh Gábor (Vasas), Floszmann Tamás (szabadon igazolható – legutóbb Újpest), Scheilinger György (MTK Budapest, az ősszel kölcsönben Vecsésen védett)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik